Week van het Jonge Kind – Opvoedwijs

 

10-15 April: week van het jonge kind
Thema: Ieder kind is welkom!

Voor wie:

De bedoeling van “de week van het jonge kind”  is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ouders kunnen in deze week in gesprek gaan met allen die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind(eren) om zo te laten weten wat voor hun belangrijk is. Er worden diverse activiteiten georganiseerd bij instellingen die te maken hebben met het jonge kind en hun opvoeding. Denkend aan kinderdagverblijven, gastouderbureaus, wijkcentra’s.

Opvoedwijs mag ook een steentje bijdragen tijdens ‘Koffie&Kind’ ochtend bij Eigen&Wijzer (Loosdrecht)” op woensdag 12 april van 9.30-11.15.

Iedereen is welkom.
Opvoedwijs doet mee met deze week en gaat in gesprek met ouders over opvoeden doormiddel van het Opvoedparty spel.

“Door met elkaar in gesprek te gaan over opvoeden inspireer je elkaar, leer je van elkaar en ga je met bruikbare tips en adviezen naar huis. Samen ben je wijzer en het is nog gezellig ook!”

Ben je ook geïnteresseerd om een Opvoedparty bij jou thuis te organiseren? In een ongedwongen sfeer te sparren met andere ouders/opvoeders over de dingen die het opvoeden met zich mee brengt ? En dit onder leiding van een gezins-opvoedcoach?

Opvoedwijs komt graag bij je langs, zie verdere informatie op de contactpagina!