Ook wel beter bekend van het televisie programma ‘Tien keer Beter’ verzorgt OpvoedWijs in Hilversum en het Gooi en Omstreken opvoedparty’s.

Wat is een opvoedparty?
Een opvoedparty is een bijeenkomst van 2 uur, waar je onder deskundige begeleiding met andere ouders (4-10 personen) in gesprek gaat aan de keukentafel over opvoedthema’s. Goed of fout is niet van toepassing. Iedere ouder is expert over zijn of haar eigen kind en doet het op zijn of haar eigen manier. We kunnen van elkaars verschillen leren en elkaar inspireren. Samen weet je meer!

Er wordt gebruikt gemaakt van het OpvoedPartySpel, waarin we aan de hand van situatieschetsen, dillema’s en uitgangspunten met elkaar in gesprek gaan.
De volgende thema’s komen aan bod:
-Zelfbeeld en zelfvertrouwen
-Grensoverschrijdend gedrag
-Communiceren met kinderen

Ook kan je een zelfgekozen onderwerp inbrengen.

Voor wie?
Een opvoedparty is bedoeld voor iedereen met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar die zin heeft in een laagdrempelige, leuke en gezellig gesprek over opvoeden. Kennis wil delen, op zoek is naar adviezen en tips of een steuntje in de rug kan gebruiken.

Ook heel geschikt voor een ouderavond of thema avond!

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? klik hier

Opvoedparty is een initiatief van Katrien Laane. OpvoedWijs is gecertificeerd om dit in Hilversum ,- Gooi en omstreken te geven – www.opvoedparty.nl